معرفی حجره

خانم کُرد | فروشنده چای بهاره لاهیجان

فروشنده چای بهاره لاهیجان خانم کرد , ارسال محصول به سراسر نقاط کشور

به صورت کلی و جزئی با بهترین کیفیت و قیمت ،

تهیه شده از مرغوب ترین مزارع چای شمال ایران ،

چای سیاه و سبز ، ممتاز ، قلم و شکسته ، چای لاغری ، چای جوانی

، تنظیم کننده قند خون ، رفع چین و چروک پوست ، جلوگیری از سکته قلبی ،

ضد سرطان ، افزایش دهنده طول عمر ، سرشار از ویتامین ، آرامش اعصاب

شماره تماس : 09114233184  , 09367590614
اینستاگرام : kord_1350@
ساعت کاری : ۸صبح الی ۲۴شب
آدرس : گرگان گلشهر مجتمع ارغوان
مدیریت : خانم کُرد

با تشکر از حجره جو


خانم کُرد | فروشنده چای بهاره لاهیجان

 

خرید چای سرگل بهاره لاهیجان

زمانی که در فصل بهار کل برگ های بوته چای رو می چینن و با هم مخلوط و خشک می کنن چای بهاره لاهیجان بدست میاد. این چای عطر و طعم ملایمی داره و خیلی مزه گس نمیده و برای افرادی که طعم و عطر قوی دوست ندارن می تونه انتخاب مناسبی باشه. چای ممتاز فقط در فصل بهار به دست میاد. چون آب و هوا مناسب باعث میشه برگ های گیاه کیفیت و لطافت مناسبی داشته باشن. اگه در فصلی غیر از بهار تمام برگ های چای با هم مخلوط و خشک بشن اسمش میشه چای شکسته که کیفیت خوبی نداره. چای بهاره ممتاز بعد از زرین (ساچمه) و سرگل، بهترین چای لاهیجان به حساب میاد و بین چای های درجه 1 رتبه سوم رو داره.

خرید بهترین چای لاهیجان 

تهیه شده از مرغوب ترین مزارع چای شمال ایران

کیفیت چای به دسته بندی درست برگ ها و خالص بودن این دسته بندی زمانی که به دست شما می رسه بستگی داره. با کیفیت ترین چای ها به ترتیب دستی یا سنتی (فرآوری با دست)، ساچمه یا زرین (غنچه چای)، سرگل (برگ های بالایی چای) و ممتاز (کل برگ های چای به صورت مخلوط در فصل بهار) هستن. هر قدر این سه نوع چای خالص باشن و با چای های بی کیفیت مثل شکسته مخلوط نباشن، عطر و طعم بهتری دارن.

در چای لاهیجان اصلی درجه بندی چای ها کاملا رعایت شده و هیچ چای بی کیفیتی با محصولات ما قاطی نشده.

همچنین چای ما از باغهایی کهدر ارتفاعات چیده شده و به دلیل کوهستانی بودن، طعم و عطر دلپذیری داره و با توجه به اینکه ارگانیکه و از کود شیمیایی برای رشدش استفاده نشده، همه خواص مفید چای رو حفظ کرده و برای سلامتی مفید هست.

 

کیفیت چای ایرانی (لاهیجان)

به 2 عامل بستگی داره. البته اگه نحوه چیدن، نحوه فرآوری و آب و هوایی که بوته چای در اون پرورش پیدا می کنه رو کنار بذاریم.

  1. فصل چیده شدن
  2. چای از چه برگی با چه کیفیتی به دست اومده

بهترین چای ایرانی، چای بهاره یا به اصطلاح چین اول هست. انواع چای لاهیجان رو از نظر کیفیت میشه به 3 دسته درجه 1 (با کیفیت) درجه 2 (کیفیت متوسط) و درجه 3 (بی کیفیت) تقسیم کرد. که در این تقسیم بندی انواع چای دستی (سنتی)، سرگل، ممتاز، زرین (ساچمه ای) و قلم سوزنی درجه 1، انواع چای قلم (قلم درشت، قلم ریز، قلم لیزری) درجه 2 و چای شکسته، باروتی، خاکه و چای چوب درجه 3 به حساب میان.

دم کردن چای لاهیجان (گیلان)

  1. هنگام دم کردن چای از آبی استفاده کنید که کلر نداشته باشه چون به شدت روی طعم اون تاثیر بد می ذاره.
  2. از آبی که قبلا جوشیده استفاده نکنین.
  3. از آب خوش طعم، شیرین و سبک برای دم کردن چای استفاده کنین (ترجیحا از آب معدنی)
  4. اجازه ندین آب زیاد بجوشه و زمانی که شروع به جوشیدن کرد، آب رو داخل قوری بریزین.(جوشیدن زیاد آب باعث میشه اکسیژن زیادی ازش خارج بشه و طعم خوبش رو از بین ببره)
  5. چای رو داخل قوری چینی دم کنید. دم کردن چای تو قوری فلزی روی طعم و ترکیبات اون تاثیر می ذاره.
  6. قبل از ریختن چای و آب جوش، قوری رو گرم کنین. به مدت 10 ثانیه چرخوندن آب داغ داخل قوری باعث گرم شدن بدنه قوری و بهتر دم کشیدن چای میشه.
  7. به ازای هر نفر یک پیمانه چای بریزین و آب جوش رو به قوری اضافه کنید.
  8. حواستون باشه چای تو قوری نباید بجوشه بلکه باید با گرمای غیر مستقیم بخار آب دم بکشه.
  9. چای ایرانی لاهیجان چون اسانس و رنگ نداره دیر دمه و باید 20 دقیقه دم بکشه تا آماده نوشیدن بشه. کمتر دم کشیدن باعث میشه چای طعم و رنگ مناسبی نداشته باشه و هرچقدر زمان دم کشیدن بیشتر باشه، طعم قوی تری از برگ چای استخراج میشه.

چای لاهیجان یکی از بهترین نوع چای ایرانی بوده که طعم و عطر بسیار خوشایندی داشته و با مصرف یک بار از آن، طرفدار طعم و رنگ خاص چای لاهیجان می شود

0/5 (0 نظر)

دیدگاه خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “خانم کُرد | فروشنده چای بهاره لاهیجان”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

طراحی سایت حرفه ای با وردپرس

ویژه مشترکین سامانه