معرفی حجره
رستوران محرم
بهترین رستوران رشت با بیش از نیم قرن تجربه موفق با سرو انواع غذاهای ایرانی و محلی در خدمت شما عزیزان هستیم.,رستورانی با فضایی کاملا اصیل, رستوران رشت همراه با طبخ انواع غذا های گیلکی., بعضیا معتقدن که رستوران محرم سلطان کباب رشت هستش.
رستوران محرم یکی از بهترین رستوران رشت هست که سرو غذایهای محلی لذیذ دارد.
آماده پذیرش سفارشات شما عزیزان برای جشنها و مهمانیها هستیم.
تماس: 01333666090
آدرس: رشت، یلوار امام خمینی، روبروی دانشکده دندانپزشکی
با تشکر حجره جو
بهترین رستوران رشت
رستوران محلی رشت
رشت شهر خلاق خوراک شناسی ایران در یونسکو
رشت شهری با ۲۲۰ خوراک محلی
علت معرفی شهر رشت به عنوان شهر خلاق خوراک شناسی، وجود ۲۲۰ خوراکی محلی، تنوع خوراک و فرآوردههای غذایی محلی، فرآیند سلامت محور تولید غذای محلی از مزرعه تا سفره است.
رستوران خوب رشت
غذاهای محلی رشت در رستوران محرم
کباب ترش و جوجه ترش، باقلا قاتوق، سیر قلیه، شوید قرمه، غوره مسما، فسنجان رشتی، پَلا کباب، میرزا قاسمی، اناربیج (انار آویج یا سنگه خورش)، مرغ ترش گیلانی، ترش تره، آلو مسما، واویشکا، کال کباب، شامی رودباری،
چلوکباب عالی در رستوران محرم بسیار لذیذ و از بهترین گوشت کشتار روز است.
خوشمزهترین چاشنی های غذای گیلانی ها
سفرهی گیلانیها را نگاه کنیم، محال است فقط غذاهای اصلی را ببینیم! مردم رشت و دیگر نقاط گیلان در کنار غذاهایشان معمولاً کلی خوراکی و چاشنی خوشمزه میل میکنند
که در رستوران های محلی رشت نیز معمولاً با عنوان سینی مزه برای میهمانان سرو میشود. هر آیتم از این مزهها خود خواصی بینظیر دارند
و بیخود نیست که چنین خوراکیهای مقویای پای ثابت سفره گیلانیهاست.
اشپل ماهی: اشپل ماهی همان خاویار یا تخم ماهی است که برای به دست آوردن آن، ماهیها قبل از تخمریزی، شکار میشوند و خاویار آن را خارج میکنند.
این خاویار را گیلانیها معمولاً سرخ میکنند و به عنوان چاشنی غذاهایی مثل باقالا قاتوق و ترش تره، میل میکنند. اشپل پر است از امگا 3 و پروتئین که ارزش غذایی بالایی دارند.
گردو: گردو هم که پای ثابت مزههای سفره رشتیهاست که معمولاً سیر و باقالا هم در کنار آن دیده میشود.
سیر تر: سیر تازه وقتی که به بازار میآید عطر و طعمی منحصر به فرد دارد و به طور کلی سیرهای شمال نسبت به سیرهای دیگر مناطق ایران طعمی متعادلتر و ملایمتر دارند؛
از این رو به راحتی در بنی مردم استفاده میشود و خواص آن هم که دیگر واضح است! به طور کلی سیر در فرهنگ غذایی شمال کشور جایگاه ویژهای دارد،
خاصیت ضد رطوبتی آن طبع بدن مردم شمال را که همیشه در اقلیمی مرطوب زندگی میکنند، به تعادل میرساند.
باقالا خام: شاید برایتان عجیب باشد که ببینید باقالا به صورت خام خورده شود اما هنگام صرف غذاهای محلی گیلان و رشت در کنار غذا پیشنهاد میکنیم حتماً امتحان کنید.
سیرترشی: سیر ترشی و خواص فوقالعاده آن برای بدن باعث میشود که در بین مردم گیلان طرفدار پیدا کند، البته طعم بینظیرش را با غذاهای محلی رشت مثل باقالا قاتوق را نادیده نگیریم.
تماس: 01333666090
آریا –
جوجه های زعفرانی محرم بسیار بسیار خوشمزست ، عالیه ?????
شادی –
کباباش بی نظیرہ ھمیشه خوشمزہ بود ????
شادی –
وای کباباش بی نظیرہ ھمیشه خوشمزہ بود ????
شادی –
وای کباباش بی نظیرہ ھمیشه خوشمزہ بود