










معرفی حجره
چای یادگار در لاهیجان
عرضه مستقیم چای بهاره با کیفیت در لاهیجان بدون افزودنی و اسانس , فروش و پخش مرغوب ترین چای شمال کشور
اسال به سراسر کشور
تماس : 09112403518 – 01342446244
اینستاگرام : yadgar_tea@
ساعت کاری : ۹صبح الی ۴ عصر ۸عصر الی ۲۴ شب
آدرس : لاهیجان کمربندی جنب سی ان جی داخل مجموعه ترمینال مسافربری
مدیریت : آقای رحیم نیروشم
لطفا هنگام تماس بگویید که شما را در حجره جو دیده ایم
چای یادگار در لاهیجان
خرید چای بهاره لاهیجان
چای سرگل از برگهای لطیف سر بوته چای در فصل بهار تهیه میشود، که بسیار خوش رنگ و خوش طعم است، برگهای ریزی دارد.
طرفداران بسیار زیادی را به خود اختصاص داده و حس خوب چای شمال را به شما میدهد، چای بسیار مرغوبی میباشد.
ما در چای یادگار سعی کردیم بهترین چای بهاره را از بهترین باغات لاهیجان برای شما تهیه کنیم، تا عطر و طعم واقعی چای را تجربه کنید.
سوغات سرای یادگار لاهیجان
فروش و پخش مرغوب ترین چای شمال کشور
- ممتاز
- وزین
- قلم یک
- چای سبز
- قلم لیزر
- چای دستی
راه های تشخیص چای مرغوب بهاره لاهیجان
یکی از راه های تشخیص چای با کیفیت اینه که چای رو بریزین کف دستتون، چند ثانیه ها کنید و بعد بو بکشین.
- اگه بو نمی داد یعنی اسانس داره و طبیعی نیست.
- اگه عطر سوختگی می داد یعنی موقع خشک شدن زیاد حرارت دیده و سوخته.
- اگه عطر خوبی نداشت شاید به این دلیله که به اندازه کافی حرارت ندیده و خام مونده.
به طور خلاصه عطر چای مرغوب و ممتاز باید شما رو مست کنه و هیچ عطر اضافه و نا آشنایی نباید ازش به مشام برسه.
راه دیگه تشخیص چای درجه یک لاهیجان اینه که:
- چایی که شما تو لیوانتون می ریزید نباید کدر باشه و باید کاملا شفاف باشه.
- اگه کدر باشه یعنی خاک داره و کیفیت خوبی نداره.
در آخر اینکه چایی که رنگ و اسانس نداره، بعد از گذشت چند ساعت همچنان رنگش یکدست باقی می مونه.
خرید چای ایرانی لاهیجان
خیلی ها دنبال خرید چای گیلان و لاهیجان هستن. چای یادگار لاهیجان تولید کننده بهترین و مرغوب ترین چای بهاره لاهیجان از بهترین باغات سرسبز ارتفاعات لاهیجان تهیه شده است.
دم کردن چای بهاره لاهیجان
- هنگام دم کردن چای از آبی استفاده کنید که کلر نداشته باشه چون به شدت روی طعم اون تاثیر بد می ذاره.
- از آبی که قبلا جوشیده استفاده نکنین.
- از آب خوش طعم، شیرین و سبک برای دم کردن چای استفاده کنین (ترجیحا از آب معدنی)
- اجازه ندین آب زیادبجوشه و زمانیکه شروع به جوشیدنکرد، آب رو داخل قوری بریزین.(جوشیدن زیاد آب باعث میشه اکسیژن زیادی ازش خارج بشه و طعم خوبش رو از بین ببره)
- چای رو داخل قوری چینی دم کنید. دم کردن چای تو قوری فلزی روی طعم و ترکیبات اون تاثیر می ذاره.
- قبل از ریختن چای و آب جوش، قوری رو گرم کنین. به مدت 10 ثانیه چرخوندن آب داغ داخل قوری باعث گرم شدن بدنه قوری و بهتر دم کشیدن چای میشه.
- به ازای هر نفر یک پیمانه چای بریزین و آب جوش رو به قوری اضافه کنید.
- حواستون باشه چای تو قوری نباید بجوشه بلکه باید با گرمای غیر مستقیم بخار آب دم بکشه.
- چای ایرانی لاهیجان چون اسانس و رنگ نداره دیردمه و باید 20 دقیقه دمبکشه تا آمادهنوشیدن بشه. کمتر دمکشیدن باعث میشه چای طعم و رنگ مناسبی نداشتهباشه و هرچقدر زمان دمکشیدن بیشترباشه، طعم قویتری از برگ چای استخراج میشه.
(البته امکانداره بعضی افراد طعمقوی چایرو نپسندن و دوست داشته باشن طعم ملایمی زمان نوشیدن حسکنن. این افراد می تونن همون حداقل زمان رو رعایت کنن)
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.