معرفی حجره
چای سنتی سلطان در لاهیجان
چای سنتی گیلان سلطان , چای با کیفیت و به صورت سنتی و با دست تهیه می شود
که در قدیم این شیوه خیلی رایج بوده که بصورت محلی و سنتی فرآوری می شود
و از قواعد و ساختاری چای دست ساز چینی هست
که با توجه به خاستگاه اولیه چای که در چین می باشد
بیشتر فرمولهای چای سازی از آن جا برداشت شده ،
ما با توجه به علم روز باغ داری و چیدن و ساخت و حتی نحوه دم آوری به مشتری عزیز خدمات دهی می نماییم
و ارسال به سراسر کشور
شماره تماس: 09119414164
اینستاگرام: sultan_tea_gilan
ساعت کاری: ۸صبح الی ۲۰ عصر
آدرس: لاهیجان روستای سطلسر
مدیریت: محمد محبی سطلسری
با تشکر از حجره جو
چای سنتی سلطان در لاهیجان
افرادی که طعم دلنشین چای دستی را چشیدهاند میدانند که نمیتوان رایحه و مزه گس آن را از یاد برد.
چای سرگل دستی و سنتی، دستچینی از غنچه و برگ بالایی بوتهی چای در فصل بهار است
که به صورت دستی و سنتی فرآوری میشود و روش فرآوری آن در ادامه توضیح داده خواهد شد.
اغلب افراد فکر میکنند چای ایرانی تلخ است و از این رو رغبتی به استفاده از آن ندارند
در صورتیکه چای سرگل بهاره ایرانی، اصلا تلخ نیست.
چای سلطان
از آنجاییکه این چای بصورت دستی و سنتی فرآوری میشود،
به همین دلیل برگهای این محصول چای ایرانی،
درشت بوده (به اندازه ۱ تا ۲ بند انگشت) تا سرگل بودن آن را اثبات کنیم.
محصولات چای سلطان کاملا ارگانیک و فاقد هرگونه مواد افزودنی و نگهدارنده بوده
و بطور کاملا مستقیم از بهترین باغات چای روستای سطلسر شهرستان لاهیجان به دست شما میرسد.
چای بهاره گیلان
نحوه دم کردن چای سنتی
- چای رو هیچ وقت نشورین.
- قبل از ریختن چای توی قوری، قوری رو با مقداری آب جوش آبکشی کنین تا گرم شه. با این کار چای بهتر و زودتر دم میاد.
- به ازای هر فنجون چای، یک قاشق غذا خوری چای خشک توی قوری بریزید.
- قوری رو روی حرارت کتری یا سماور به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه قرار داده و مراقب باشین چای توی قوری نجوشه.
- اگه میخواین چای برای مدت بیشتری گرم بمونه، بعد از دم کشیدن تفاله رو جدا کنین.
- می تونین چای رو با عسل طبیعی شیرین کنین.
عملیات مراحل فرآوری چای سنتی پس از چیدن چای:
- گرفتن بخشی از رطوبت (پلاسیدن)
- خرد کردن برگ های پلاسیده شده به اجزا کوچکتر(مالش)
- افزایش کیفیت در اثر مجاورت با هوا ، اکسیداسیون یا تخمیر
- کامل نمودن دفع رطوبت در کوره
نکته : تو چای سنتی ساقههای موجود توی چای غربال نمیشه چون خود ساقه هم توی طعم و رنگ چای اثر دارد.
ارسال به سراسر کشور
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.