معرفی حجره

چای سنتی سلطان در لاهیجان

چای سنتی گیلان سلطان , چای با کیفیت و به صورت سنتی و با دست تهیه می شود

که در قدیم این شیوه خیلی رایج بوده که بصورت محلی و سنتی فرآوری می شود

و از قواعد و ساختاری چای دست ساز چینی هست

که با توجه به خاستگاه اولیه چای که در چین می باشد

بیشتر فرمولهای چای سازی از آن جا برداشت شده ،

ما با توجه به علم روز باغ داری و چیدن و ساخت و حتی نحوه دم آوری به مشتری عزیز خدمات دهی می نماییم

و ارسال به سراسر کشور

شماره تماس: 09119414164

اینستاگرام: sultan_tea_gilan

ساعت کاری: ۸صبح الی ۲۰ عصر

آدرس: لاهیجان روستای سطلسر

مدیریت: محمد محبی سطلسری

با تشکر از حجره جو


چای سنتی سلطان در لاهیجان

افرادی که طعم دلنشین چای دستی را چشیده‌اند می‌دانند که نمی‌توان رایحه و مزه گس آن را از یاد برد.

چای سرگل دستی و سنتی، دستچینی از غنچه و برگ بالایی بوته‌ی چای در فصل بهار است

که به صورت دستی و سنتی فرآوری می‌شود و روش فرآوری آن در ادامه توضیح داده خواهد شد.

اغلب افراد فکر می‌کنند چای ایرانی تلخ است و از این رو رغبتی به استفاده از آن ندارند

در صورتیکه چای سرگل بهاره ایرانی، اصلا تلخ نیست.

چای سلطان

از آنجاییکه این چای بصورت دستی و سنتی فرآوری می‌شود،

به همین دلیل برگهای این محصول چای ایرانی،

درشت بوده (به اندازه ۱ تا ۲ بند انگشت) تا سرگل بودن آن را اثبات کنیم.

محصولات چای سلطان کاملا ارگانیک و فاقد هرگونه مواد افزودنی و نگهدارنده بوده

و بطور کاملا مستقیم از بهترین باغات چای روستای سطلسر شهرستان لاهیجان به دست شما می‌رسد.

چای بهاره گیلان

نحوه دم کردن چای سنتی

  1. چای رو هیچ وقت نشورین.
  2. قبل از ریختن چای توی قوری، قوری رو با مقداری آب جوش آبکشی کنین تا گرم شه. با این کار چای بهتر و زودتر دم میاد.
  3. به ازای هر فنجون چای، یک قاشق غذا خوری چای خشک توی قوری بریزید.
  4. قوری رو روی حرارت کتری یا سماور به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه قرار داده و مراقب باشین چای توی قوری نجوشه.
  5. اگه می‌خواین چای برای مدت بیشتری گرم بمونه، بعد از دم کشیدن تفاله رو جدا کنین.
  6. می تونین چای رو با عسل طبیعی شیرین کنین.

عملیات مراحل فرآوری چای سنتی پس از چیدن چای:

  1. گرفتن بخشی از رطوبت (پلاسیدن)
  2. خرد کردن برگ های پلاسیده شده به اجزا کوچکتر(مالش)
  3. افزایش کیفیت در اثر مجاورت با هوا ، اکسیداسیون یا تخمیر
  4. کامل نمودن دفع رطوبت در کوره

نکته : تو چای سنتی ساقه‌های موجود توی چای غربال نمیشه چون خود ساقه هم توی طعم و رنگ چای اثر دارد.

ارسال به سراسر کشور 

شماره تماس: 09119414164


چای لاهیجان , چای محبی , چای بهاره , چای سنتی , چای ناب سنتی , چای درجه یک سنتی , چای دست ساز , چای سنتی بهاره , قیمت خرید چای بهاره , قیمت خرید چای , خرید چای سنتی , قیمت چای سنتی , سرگل بهاره لاهیجان , قیمت چای روستای سطلسر , خرید چای از روستای سطلسر لاهیجان , قیمت چای بهاره لاهیجان , خرید چای بهاره در شمال, بهترین چای بهاره لاهیجان, 
0/5 (0 نظر)

دیدگاه خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “چای سنتی سلطان در لاهیجان”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

طراحی سایت حرفه ای با وردپرس

ویژه مشترکین سامانه