ایندکس چیست؟
ایندکس index به معني فهرست شدن است و وقتي مي گوييم يک مطلب در گوگل ايندکس شده است يعني اين مطلب در گوگل پيداميشود.ايندکس همان اطلاعات ثبت شده است، به اطلاعاتي که ثبت شده باشد مي گوييم ايندکس شده اند. هر چيزي را که شما در حافظه و ذهن خود داريد و آن را به ياد مي آوريد در حافظه ما ايندکس شده است.مثلا اگر گوگل را حافظه انسان تصور کنيم تک تک صفحاتي که در گوگل پيدا ميشوند مانند تک تک خاطراتي که ما بياد مي آوريم در گوگل ايندکس شده اند.
اهمیت ایندکس کردن مقاله در چیست؟
ایندکس از جنبه های مختلفی دارای اهمیت است. ولی اگر بخواهیم اهمیت ایندکس کردن مقالات را برای خود فرد بیان کنیم باید به این موضوع اشاره داشت که در حال حاضر یکی از مهم ترین فاکتورهای سنجش میزان توانایی علمی دانشجویان و اساتید، داشتن مقالات ایندکس شده در دیتابیس های بزرگی مثل پاپ مد یا تامسون رویترز است.
ايندکس کردن دستي در گوگل
اکنون نکته این است ، اگر به Google اجازه دهید زودتر صفحه جدید شما را خزد کند چه اتفاقی می افتد؟ آیا این برای وب سایت شما مفید است یا به درد شما می خورد؟صفحاتي که در گوگل شناسايي نشده و بخواهيم ايندکس کنيم در گوگل وبمستر از گزينه fetch as google انتخاب ميکنيم ودرپنل سمت چپ گوگل وب مستر گزينه crawl کليک ميکنيم با ورود به اين قسمت صفحاتي که گوگل شناسايي نکرده ايندکس يشود.
روش هاي ايندکس شدن سريع مطالب در گوگل:
1.نقشه سایت
نقشه سايت به موتور هاي جستجو معرفي کنيد.
2.معرفی نقشه سایت به کنسول یا وبمستر
يک اکانت گوگل بسازيد و در قسمت گوگل وبمستر ثبت نام کرده و لينک سايت خود را اضافه کنيد. به قسمت optimization و بعد sitemap برويد و لينک نقشه سايت خود را در آنجا اضافه کنيد.
3.نصب گوگل آنالیتیکس
گوگل آناليتيکس فرايند مختلفي دارد و يکي از ويژگي هاي آن تعداد بازديد کننده ها ، نوع کانال هاي ورودي و ميزان ورودي از هر کدام، و بسياري اطلاعات ديگري را در اختيار شما قرار مي دهد.اطلاعات بسيار مفيدي در اختيار شما قرار ميدهد که کتوجه شويد که جرا سايت و صفحه شما ايندکس نشده است.
4.آدرس سایت را در موتورهای جستجو ثبت کنید
که زماني طولاني از شما نميگيرد فقط وار سرچ کنسول مي شويد و لينک سايت خود را ثبت کنيد.
5.ایجاد شبکه های اجتماعی
شبکه اجتماعي مثل اينستاگرام ، فيس بوک و…. و حتما در کسب و کار خود شبکه اجتماعي اختصاصي ايجاد کنيد .موتورهاي جستجو با استفاده ازلينک هاي ورودي به سايت شما، وب سايت شما را مورد بررسي قرار مي دهد.
6.تولید محتوا
امروزه در گوگل توليد محتوا حرف اول ميزند وقتي کاربر وارد سايت شما ميشود اطلاعات جامع و کامل باشد و اين کار باعث مي شود کاربر در سايت شما زمان طولاني بماند براي افزايش سرعت ايندکس گوگل توليد محتوا خيلي تاثير دارد.
دلیل عدم نمایش سایت در سرچ گوگل چیست؟
عدم نمایش سایت فروشگاهی در سرچ گوگل چیست؟ شاید برای شما هم این مشکل پیش آمده باشد که مطلبی را در سایت یا وبلاگ خود منتشر میکنید، ولی زمانی که آنرا در گوگل و یا سایر موتورهای جستجو، جستجو میکنید، و چرا وب سایت من بالا نمی آید و صفحات نتایج موتور جستجو رتبه بندی، رتبه خوبی در جستجو ندارد و یا اصلا نمایش داده نمی شود، و یا گاهی این مشکل برای صفحه اصلی سایت نیز اتفاق می افتد.
بخش ارورهای ایندکس سرچ کنسول با نام coverage در پیشخوان این ابزار قرار گرفته است. در این بخش ارورهای وب سایت به صورت کلی به نمایش گذاشته می شوند. error هایی که در گزارش coverage می توانید مشاهده نمایید در واقع ارورهایی هستند که روی عملکرد وب سایتتان به صورت کلی تاثیر می گذارند. در بخش coverage سرچ کنسول گوگل می توانید موارد مربوط به 90 روز گذشته که باعث ایندکس نشدن سایت می شوند را به صورت کامل بررسی نمایید.
عوامل کلی بالا نیامدن سایت در گوگل:
بالا نیامدن فروشگاه اینترنتی شما ممکن است علت های مختلفی داشته باشد. بعضی از دلایل رایج این اتفاق عبارتند از:
۱- فروشگاه اینترنتی شما تازه راه اندازی شده است.
۲- فروشگاه اینترنتی خود را برای نمایش در سرچ گوگل به درستی سئو یا همان بهینه سازی نکرده اید.
۳- بر سر کلمات کلیدی ای که در فروشگاه خود استفاده کرده اید، رقابت شدیدی وجود داشته باشد.
۴- فروشگاه اینترنتی شما دارای لیبل یا نوع دستور ربات no index باشد.
۵- امکان دارد فروشگاه اینترنتی شما به دلایل مختلفی توسط گوگل جریمه شده باشد و در نتیجه از گوگل حذف شده است.
خطای DNS
ارورهای DNS برای مدیریت یک وب سایت از اهمیت بسیار زیادی برخوردارند و می توانند روی ایندکس نشدن سایت در گوگل نقش مهمی را ایفا کند. DNS مخفف عبارت Domain Name System به معنای سیستم نام دامنه است. خطاهای DNS اولین و مهم ترین خطایی هستند که می توان به آن ها اشاره نمود.
داشتن مشکل DNS به این معنا است که ربات گوگل به دلیل dns timeout یا مشکل dns lookup نمی تواند به دامنه شما متصل شود. همه دامنه ها به طور قطع توسط یک شرکت ارائه دهنده خدمات هاستیگ میزبانی می شوند. اگر با چنین مشکلی مواجه شدید، باید سریعا برای رفع آن اقدام کنید. چرا که در واقع اولین مرحله دسترسی ربات های گوگل به وب سایتتان همین مرحله است.
رفع خطای DNS
- ۱- تغییر مرورگر وب یا Web Browser
- ۲- فایروال رو غیرفعال کنین
- ۳- راه اندازی مجدد مودم اینترنت
- ۴- انتخاب یه سرور DNS جدید
- ۵- اصلاح آدرس سرور DNS برای رفع خطای DNS
- ۶- کش DNS رو پاک کنین و IP خودتون رو ریست کنین
- ۷- درایور آداپتور شبکه رو به روز کنین
- 8- آنتی ویروس رو غیر فعال کنین
حرف آخر
تیم حجره جو در تلاش بوده تا مطالب مفید و موثری را برای شما ارائه بده، اگر شما هم در این زمینه تجربه ای دارد ممنون میشم در دیدگاه با به اشترک بگذارید
امیدواریم مطالب فوق برای شما دوستان و همراهان حجره جو مفید بوده باشد.
جهت ثبت نام و دریافت حجره اینترنتی مجموعه کسب و کار خودتون و استفاده از خدمات ویژه مشترکین سامانه، تماس بگیرید و یا از طریق ثبت حجره در صفحه اول سامانه اقدام نمایید.
و یا جهت دریافت مشاوره رایگان، شماره تماس خود را به واتساپ سامانه ارسال نمایید تا کارشناسان ما در اولین فرصت با شما تماس بگیرند.