قالب سایت

قالب سایت چیست؟

هنگامی که قصد طراحی یک سایت را داشته باشید، یکی از مراحل مهم آن انتخاب یا طراحی قالب سایت است. قالب وب سایت در واقع همان ظاهر سایت است که امکاناتی را به شما ارائه می دهد! یک قالب سایت ابتدا به صورت گرافیکی توسط طراح رابط کاربری طراحی می شود و سپس به کمک یک کد نویس وب، برای سایت های شما عزیزان قابل استفاده می شود. برنامه نویس وب امکانات مختلفی را در قالب وب سایت قرار می دهند. و اگر از سیستم های مدیریت محتوا استفاده می کنید، قالب های متنوعی در اختیار شما قرار دارد اما اگر قصد راه اندازی یک سایت اختصاصی را دارید، باید یک قالب اختصاصی طراحی کنید. البته قالب های آماده متنوعی، در سال های اخیر در اختیار کاربران قرار گرفته اند.

قالب سایت

اهمیت قالب سایت

هنگامی که وارد وب سایت های مختلف شوید، حتماً متوجه تفاوت ظاهر سایت ها با هم می شوید. هر سایتی ظاهری متفاوت دارد و این تفاوت ظاهر بخاطر تفاوت قالب آن سایت ها است. اگر قصد راه اندازی یک سایت اینترنتی را دارید، یکی از مراحلی که با آن مواجه می شوید قالب سایت است. در واقع شما برای آن که بتوانید سایتی داشته باشید، باید قالبی برای سایت خود انتخاب کنید. تا سایت شما با همان ظاهر دلخواه شما نمایش داده شود. برای انتخاب قالب سایت باید به نکاتی توجه کنید تا یک وب سایت خوب و حرفه ای داشته باشید! در این وبلاگ قصد داریم به بررسی قالب سایت، انواع قالب سایت و نکاتی برای انتخاب یک قالب مناسب بپردازیم.

قالب سایت

موارد تاثیرگذار در هزینه خرید قالب سایت

هنگام انتخاب خود باید به امکاناتی که نیاز دارید، توجه زیادی کنید. زیرا اگر سایت شما به امکاناتی نیاز داشته باشد که آن قالبی که قصد خریدش را دارید نداشته باشد، باید برای توسعه آن، هزینه زیادی بپردازید. البته این در صورتی است که مستندات قالب به صورت کامل در اختیار کد نویس قرار بگیرد؛ اگر مستندات قالب به صورت کامل در اختیار کدنویس نباشد، امکان توسعه آن وجود ندارد یا اگر وجود داشته باشد، زمان زیادی از کدنویس می گیرد و هزینه های بسیار سنگینی را روی دوش شما خواهد گذاشت.

 

انواع قالب های سایت عبارتند از:

• قالب شرکتی:

قالب شرکتی یکی از قالب های بسیار پر کاربرد است که برای سایت های شرکتی مورد استفاده قرار می گیرد. قالب های شرکتی امکاناتی را در اختیار شما قرار می دهند که می توانید از آن برای نمایش اطلاعات شرکت خود استفاده کنید. به عنوان مثال، بخش خدمات و نمونه کار ها از مهم ترین بخش هایی است، که در هر قالب شرکتی پیدا می شود. در بخش نمونه کار. می توانید نمونه کار های انجام شده. توسط شرکت خود را با کاربران به اشتراک بگذارید. و در بخش خدمات می توانید خدماتی که به کاربران ارائه می دهید را نمایش دهید.

قالب مجله ای و خبری:

همه ما تا کنون از سایت های خبری و مجله ای مختلفی استفاده کرده ایم! این سایت بر پایه محتوا طراحی می شوند و مهم ترین بخشی که به آن نیاز است، بخش نمایش مطالب و محتوا است. برای سایت های خبری و مجله ای نوع نمایش محتوا و تایپوگرافی اهمیت بسیار زیادی دارد و در حال حاضر، قالب های مجله ای زیادی موجود هستند که می تواند نیاز کاربران را رفع کند. همچنین با توجه به این که برای این سایت ها قرار گرفتن در رتبه های اول گوگل مهم است، این مسئله اهمیت زیادی دارد که قالب به صورت استاندارد توسط برنامه نویس کد نویسی شده باشد.

• قالب پزشکی:

یکی دیگر از قالب هایی که توسط کلینیک های پزشکی و مراکز درمانی مورد استفاده قرار می گیرد، قالب پزشکی است. در قالب پزشکی معمولاً امکانات متفاوتی نظیر نوبت دهی. به بیماران در نظر گرفته می شود؛ تا کاربران به راحتی بتوانند از طریق سایت، نوبت پزشک بگیرند. همچنین اگر سایت مربوط به کلینیک دندان پزشکی و زیبایی باشد، بخش نمونه کارها و اطلاعات پزشک هم اهمیت زیادی دارد.. که برای مراجعه کنندگان به آن کلینیک اهمیت زیادی دارد.

قالب وبلاگی:

ساده ترین قالب هایی که کاربران از آن استفاده می کنند، قالب وبلاگ است. در قالب وبلاگی بخش محتوا اهمیت دارد اما با توجه به این تمام محتوای آن در حوزه خاصی است، نسبت به قالب های مجله ای بسیار ساده تر هستند. معمولاً در سایت های شخصی از قالب وبلاگی استفاده می شود. تا با ارائه محتوای جذاب و کاربردی، بتوانند نام خود را در میان کاربران آشنا تر کنند.

قالب آموزشی:

چند سالی است. که سایت های آموزشی رونق زیادی گرفته اند. و به همین دلیل، قالب های آموزشی زیادی در حال حاضر موجودند. در قالب های آموزشی بخش خرید محصول یا همان دوره های آموزشی وجود دارد. که کاربران پس از خرید، می توانید فایل مربوطه را دانلود کنند. در این قالب ها دو بخش اهمیت زیادی دارد؛ بخش اول که همان بخش دانلود محصول یا خرید دوره آموزشی است. بخش دیگری که مهم است، پنل کاربری است که کاربران سایت بتوانند از طریق آن با شما ارتباط برقرار کنند.

• قالب فروشگاه قابل:

یکی از قالب هایی که مورد استفاده بسیاری از سایت ها قرار می گیرد، قالب فروشگاه فایل است. در سایت های فروشگاه فایل شما می توانید فایل های خود را به فروش برسانید و به راحتی، محصول را پس از خرید در اختیار کاربران قرار دهید. در این نوع قالب ها هم بخش فروشگاه محصول و پنل کاربری اهمیت بسیار زیادی دارد. قالب های متنوعی در حوزه فروش فایل وجود دارند که می توانید از آن ها استفاده کنید.

• تنوع قالب ها:

قالب های دیگری هم وجود دارند اما اکثر قالب سایت ها در همین گروه ها قرار می گیرند. در فروشگاه های خرید قالب شما می توانید با انتخاب دسته بندی های مختلف، به قالب های متنوعی دست پیدا کنید.

 


پیشنهادی تکرار نشدنی

حالا که بحث ما درمورد قالب وردپرس گرم گرفته، آیا شما میدانید یک نوع از صفحات سایت چطور طراحی میشود؟ خب خیلی ساده است، با صفحه ساز های وردپرس. برای اطلاعات بیشتر درمورد بهترین صفحه ساز وردپرس یعنی المنتور وبلاگ المنتور یا صفحه ساز وردپرس چیست؟ را مطالعه کنید.


 

قالب اختصاصی سایت

ظاهر اختصاصی زمانی استفاده می شود که شما قصد راه اندازی یک وب سایت اختصاصی را برای خود داشته باشید! در واقع قالب سایت های اختصاصی با استفاده از CMS اختصاصی طراحی می شود و برای آن که بتوانید از آن استفاده کنید، حتماً باید قالب اختصاصی طراحی کنید. اولین چیزی که نظر کاربران را جلب می کند، هزینه طراحی و کدنویسی قالب اختصاصی است؛ معمولاً هزینه های طراحی قالب اختصاصی بیش از 5 میلیون تومان است که این هزینه گاهی تا بیش از 10 میلیون تومان هم افزایش پیدا می کند. معمولاً کسب و کار هایی که تازه قصد شروع کاری را دارند. از طراحان وب و قالب آماده استفاده می کنند. تا هزینه های خود را کاهش دهند.

ادامه…

البته استفاده از قالب اختصاصی مزایای خاص خود را هم دارد.! در قالب اختصاصی تمام امکاناتی که به آن ها نیاز دارید، در اختیار شما قرار می گیرد. در واقع قالب اختصاصی بر اساس نیاز هایی که برای سایت خود دارید، طراحی و کدنویسی می شود و تمام امکانات مورد نیاز در آن قرار می گیرد. از طرف دیگر، معمولاً قالب های اختصاصی از کد نویسی بهینه تری برخوردارند. البته به شرطی که قالب سایت شما توسط یک تیم کدنویسی حرفه ای و سابقه دار طراحی شده باشد. یکی دیگر از مزایایی که قالب اختصاصی دارد، این است که ظاهر سایت شما کاملاً اختصاصی است و این مسئله برای برند شما بسیار قابل توجه و عالی خواهد بود.

قالب سایت

قالب آماده وردپرس

به قالب هایی گفته می شود، که توسط یک تیم طراحی و کد نویسی شده است. چون همه کاربران می توانند از آن استفاده کنند. قالب های آماده به دو صورت رایگان و تجاری. در اختیار کاربران است. قالب رایگان را می توانید از مراجع دانلود قالب به صورت رایگان دانلود کنید. اما قالب های تجاری را باید از فروشگاه های آنلاین توسعه دهنده آن قالب یا مارکت های مختلف خریداری کنید. البته هزینه قالب تجاری وردپرس هم بسیار قابل قبول است. به عنوان مثال شما می توانید یک قالب تجاری وردپرس را با هزینه کمی خریداری کنید. و این کار باعث صرفه جویی در هزینه های طراحی وب سایت میشود.

فاکتورهای انتخاب قالب وردپرس چیست؟

وردپرس یکی از اصلی ترین سیستم های مدیریت محتوا است که توسط طراحان سایت مورد استفاده قرار می گیرد. یکی از اصلی ترین ویژگی های این سیستم مدیریت محتوای جهانی، این است. که باعث شده تا وردپرس به انتخاب اول بسیاری از وبمستران تبدیل شود.یکی از ویژگی هایش قابلیت استفاده از قالب های مختلف روی آن است. در واقع شما می توانید با استفاده از این قالب ها ظاهر وب سایت خود را زیباتر کنید. و این کار باعث جذب کاربر برای مطالعه مطالب شما میشود. در واقع شما بدون اینکه نیاز داشته باشید تا یک وب سایت را از صفر تا صد کدنویسی کنید، می توانید با استفاده از این قالب ها و شخصی سازی آنها یک سایت زیبا و منحصر به فرد را داشته باشید.

امیدواریم مطالب فوق برای شما دوستان و همراهان حجره جو مفید بوده باشد.

جهت ثبت نام و دریافت حجره اینترنتی مجموعه کسب و کار خودتون و استفاده از خدمات ویژه مشترکین سامانه، تماس بگیرید و یا از طریق ثبت حجره در صفحه اول سامانه اقدام نمایید.

و یا جهت دریافت مشاوره رایگان، شماره تماس خود را به واتساپ سامانه ارسال نمایید تا کارشناسان ما در اولین فرصت با شما تماس بگیرند.

مطالب مرتبط

نظرات و سوالات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سفارش طراحی سایت

با تخفیف ویژه برای شما اگر از فرصت استفاده کنید!

شما برنده شدید!
تخفیف ویژه طراحی سایت حرفه ای
سفارش طراحی سایت در گیلان
سفارش با موفقیت ثبت شد!

کارشناسان سامانه در اولین فرصت با شما تماس میگیرند!